Cadellet Viatger a Austràlia!

7 des.

Aquest any 2017 Cadellet ha fet el viatge de la seva vida, Austràlia! Tot un mes sencer al país dels koales i cangurs. Properament actualizarem el post amb dades rellevants del viatge, recomanacions i apunts econòmics! Com sabreu, Cadellet va … Read More »

After travelling around the world, I’ve become a smart puppy traveller and I can share it with you! I use these services and I recommend you them:

HomeExchange: Share your home with other plushies!

With HomeExchange you can share your home with other plushies, and you can go to other’s plushies homes around the world. You can do simultaneous exchanges or earn and spend GP (Guestpoints). Learn more in the web and start traveling for free and enjoy discovering the world.

AIRBNB: Where to stay on your next travels.

In my travels I combine Hostels with AirBnB rooms or entire houses. I love to discover people’s houses from around the world! In my Instagram sometimes I post that places 🙂

If you try one or both of these services with my link provided, we will do a win-win because you will get some credit in both of them and… me too 😉

Continue reading

Cadellet es passa a Instacade

2 abr.

A partir del darrer viatge (Islàndia), Cadellet ha estrenat el seu compte d’Instagram de manera que aquesta web ja no l’actualitzarà més amb fotos de viatges. És molt més còmode penjar fotos a Instagram durant el viatge que no pas … Read More »

Properament: Islàndia

23 des.

image

Ja tenim la família de cadellets molt nerviosa, ni més ni menys que un d’ells anirà a Islàndia al març!! CadelletViatger torna a anar de viatge!!

Serà un viatge de 10 dies en una Campervan, on li esperen plè d’aventures i sobretot… molt de fred!

Dia 15: Kobe i Osaka

2 set.

Avui el Cadellet marxa cap a casa seva, però el vol surt a la nit i fins llavors no té res planejat…

Però rapidament ha decidit visitar Kobe i Osaka per aprofitar ls darreres hores a Japó.

Aquesta Gueisha és en realitat un androide que tenien al darrer hotel:

image

Cade ha estat pel moll de Kobe (dreta), ha dinat la carn més famosa de la zona (carn de Kobe) i per la tarda ha visitat el Castell d’Osaka (per fora, que ja està tip de pagar entrada per TOT!!). 

Finalment, a l’aeroport fent temps com pot…. I després a descansar durant les 13+4 hores de vol.

Properament aquests postsseran editats amb més informació rellevant per a futurs turístes que vulguin anar a Japó (hotels, rutes, etc).

image

Dia 14: Kyoto

1 set.

El darrer dia de Cadellet a Kyoto!! Ha anat a la part nordest (el riu de la foto és el Oi) a veure micos!

image

Hi ha un parc just al costat, al cim d’un turó (el Mont Arashiyama), amb més d’un centenar se macacos els quals es poden visitar.

Cadellet confirma que va fer més amistat amb els cèrvols que amb aquests micos… Però s’ho ha passat bé veient com viuen.

image

Més tard, Cade ha anat a veure el Nijō Castle, un castell que data del 1626. Cade esperava veure un castell com el de Disney… Però al Japó els castells són així.

image

Finalment després de dinar per acabar el dia Cadellet ha visitat el temple Kiyomizu-dera. Però estava plè de turistes i no li ha vingut de gust fer-se un selfie…

Això sí, feia dies que Cadellet volia regalar als lectors del seu web el so característic dels parcs del Japó, amb molta diversitat de cigarres sonant per totes bandes (amb estèreo):

Dia 13: Kyoto

31 ag.

Cade acabarà els seus dies a Japó a Kyoto (li queda el dubte de si el darrer dia passejar per Osaka abans d’enlairar-se o quedar-se a Kyoto).

Avui ha visitat el temple daurat Kinkaku-ji, patrimoni de la humanitat per la Unesco i construït inicialment l’any 1397. Malauradament a Cadellet no li interessen els temes històrics i li ha agradat més el fet que sigui daurat…

image

Després ha visitat els jardins del temple Tenryu-ji. Estava plovent i no ha pogut gaudir-ne al 100%, però ha pogut fer-se selfie amb aquestes granotes en una petita bassa del parc.

image

Al costat mateix, el bosc de Bambú. Cadellet ha flipat molt perquè no havia vist mai canyes tant gruixudes, llargues i denses….

image

Finalment, cade s’ha passejat per Gion a veure si trobava alguna Geisha però no n’ha vist cap. Així que camí de l’hotel s’ha fet selfie (de potetes) amb la Kyoto Tower.

image

Dia 12: Nara i Fushimi Inari

30 ag.

La darrera sortida del viatge ha sigut una escapada a Nara. Allà són famosos els cèrvols també. Igual que els de Miyajima, acosumats als turistes… Aquest s’ha fet amic del Cade molt ràpidament…

image

La visita principal és al temple Todaiji, amb un dels Buda (Daibutsu) mès grans del Japó juntament amb la de Kamakura que Cadellet ja ha visitat.

image

A l’hora de dinar Cade ha volgut tastar un menjar típic de la zona: Okonomiyaki, una espècie de truita que te la fan a la mateixa taula. Compte Cadellet no caiguis dintre la planxa…

image

Per la tarda, visita obligada a Fushimi Inari-Taisha, amb les seves 10000 portes (Otorii) que porten a la cima Inari.

image