Dia 20: Adéu NYC

13 set.

IMG_1517.JPG
El darrer dia del viatge, Cadellet ha preferit quedar-se a l’apartament en vista de que faria mal temps, amb els bitllets per anar a l’aeroport preparats. Efectivament després de dinar ha començat a ploure però és igual perquè el viatge ja ha acabat, tot i que al matí s’ha perdut l’ascenció al Top of The Rock. Això sí, al tornar a l’apartament, Cadellet ha trobat una sorpresa: una tortuga voladora de Super Mario World comprada al Nintendo Store.

Dia 19: Nova York (Staten Island, Chinatown, Little Italy)

13 set.

>IMG_1513.PNG
Cade avui ha tornat a anat en barca per veure l’estàtua de la llibertat i Manhattan des d’una altra perspectiva. En aquest cas amb el ferry que va a Staten Island. També ha passat el dia passejant per Chinatown i Little Italy. S’ha quedat sense la posta de sol des de Top of the Rock ja que ningú l’avia avisat de que, a diferència de l’empire state, les entrades van per hores. I la posta de sol ja estava plena. Demà hi anirà al migdia, ja que per la tarda se li acaba el viatge!

Dia 18: Nova York (Central Park, Museu d’Història Natural)

12 set.

IMG_1507.JPGA dos dies d’acabar el viatge, Cadellet avui ha preferit no allunyar-se de l’apartament i s’ha quedat pels volts del Central Pakrk. Allà ha vist molts gossos passejant, esquirols… Durant l’entrada al Metropolitan Museum ha preferit quedar-se a la motxilla ja que no li ha interessat la pintura ni arqueologia. Al Museu d’Història Natural sí que s’ha fotografiat amb alguns animals exposats. Com a sorpresa, ha conegut un altre peluix (Tortuga Ninja) com ell, un viatger. (el portava una parella i li feien fotos a tot arreu).

Dia 15 i 16: Nova York

10 set.

IMG_1496.JPGEl dia 15 de viatge Cadellet va voltar per Nova York però sense veure cap lloc concret, no obstant va entrar a la tenda de joguines “Fao Schwarz” (Equivalemt al Hamleys de Londres) i va fer amistat amb els peluxos nadius. L’endemà (dia 16) Cadellet s’ha dirigit amb bus fins el vaixell turístic que dóna la volta pel riu Hudson.