Mini Road Trip UK

7 juny

Aquests dos dies restants Cadellet ha estat fent un mini Road Trip amb un total de 500 milles conduïnt per l’esquerra. De London cap a Stonehenge. Però va agafar un cabreig monumental al trobar-se retencions (un tram de 5min amb una hora) i trobar-se Stonehenge plagat de gent. O sigui que mitja volta i va veure Stonehenge des de l’exterior.

Amb el cabreig ja no va voler-se fer més Cadeselfies… No obstant això, després va visitar les pedres d’Avebury, el White Horse Hill i va fer nit a Milton Keynes. L’endemà una visita per la zona (molt maca per cert).

And that’s all…

image

Continue reading

London city

5 juny

Cadellet avui ha anat en bicicleta pel Regents Canal amb la intenció d’arribar a Camden. Però ha trobat tantes distraccions que s’ha quedat a mig camí….

Li ha fet molta gràcia el “carril ànec”…
image

Després li ha sorgit una sorpresa: Un panda sortit del Hamleys que l’ha acompanyat a prendre el sol a Green Park i després a veure el Big Ben. Més tard no ha sortit de la motxilla, però ha tornar a anar en bicicleta per anar al Borough Market.
image

Al vespre, al Novello Theatre el cadellet al ritme de Mamma Mia.
image

Benvingut a London!

4 juny

Cadellet torna a sortir de casa per passar quatre dies al Regne Unit! Estarà tot el divendres voltant per London, dissabte agafarà un cotxe i conduïrà per l’esquerra fins Stonehenge, Oxford i Milton Keynes.

De moment avui dorm a l’Ontario Tower al districte de Canary Wharf.

image