Dia 20: Adéu NYC

13 set.

IMG_1517.JPG
El darrer dia del viatge, Cadellet ha preferit quedar-se a l’apartament en vista de que faria mal temps, amb els bitllets per anar a l’aeroport preparats. Efectivament després de dinar ha començat a ploure però és igual perquè el viatge ja ha acabat, tot i que al matí s’ha perdut l’ascenció al Top of The Rock. Això sí, al tornar a l’apartament, Cadellet ha trobat una sorpresa: una tortuga voladora de Super Mario World comprada al Nintendo Store.

Dia 19: Nova York (Staten Island, Chinatown, Little Italy)

13 set.

>IMG_1513.PNG
Cade avui ha tornat a anat en barca per veure l’estàtua de la llibertat i Manhattan des d’una altra perspectiva. En aquest cas amb el ferry que va a Staten Island. També ha passat el dia passejant per Chinatown i Little Italy. S’ha quedat sense la posta de sol des de Top of the Rock ja que ningú l’avia avisat de que, a diferència de l’empire state, les entrades van per hores. I la posta de sol ja estava plena. Demà hi anirà al migdia, ja que per la tarda se li acaba el viatge!

Dia 18: Nova York (Central Park, Museu d’Història Natural)

12 set.

IMG_1507.JPGA dos dies d’acabar el viatge, Cadellet avui ha preferit no allunyar-se de l’apartament i s’ha quedat pels volts del Central Pakrk. Allà ha vist molts gossos passejant, esquirols… Durant l’entrada al Metropolitan Museum ha preferit quedar-se a la motxilla ja que no li ha interessat la pintura ni arqueologia. Al Museu d’Història Natural sí que s’ha fotografiat amb alguns animals exposats. Com a sorpresa, ha conegut un altre peluix (Tortuga Ninja) com ell, un viatger. (el portava una parella i li feien fotos a tot arreu).

Dia 15 i 16: Nova York

10 set.

IMG_1496.JPGEl dia 15 de viatge Cadellet va voltar per Nova York però sense veure cap lloc concret, no obstant va entrar a la tenda de joguines “Fao Schwarz” (Equivalemt al Hamleys de Londres) i va fer amistat amb els peluxos nadius. L’endemà (dia 16) Cadellet s’ha dirigit amb bus fins el vaixell turístic que dóna la volta pel riu Hudson.

Dia 14: Helicopter Grand Canyon

10 set.

IMG_1495.JPGEl 14è dia de viatge al matí Cadellet tenia previst fer una volta amb helicòpter peró s’ha hagut de quedar a terra ferma, ja que no es permetien les motxilles i li feia vergonya pujar a coll… Ja al migdia una darrera excursió pel Grand Canyon amb esquirols inclosos, i al vespre cotxe cap a Phoenix. A la nit avió cap a Nova York.

Actualització: Video del vol!

Dia 13: Grand Canyon del Colorado

7 set.

Avui Cade ha viatjat fins el Grand Canyon del Colorado (South Rim). S’ha trobat bastants Wapitis i ha fet una excursió de 8km (dintre la motxilla…) amb una tempesta que li “pisava els talons”.
No hi ha foto perquè l’internet de l’hotel és una caca. Kade la penjarà properament. Actualització: En hores mortes a l’aeroport, Cade ja penja les fotos d’ahir:

image

Dia 11: Zyon Canyon

5 set.

IMG_1097.JPG
Ja sense tanta calor, Cadellet avui ha viatjat de Nevada a Utah passant per Arizona per arribar al parc natural de Zyon Canyon. Ha fet unes quantes excursions ja que portava molts dies de cotxe. Ha fet bastants amics: esquirols, cèrvols…