Mini Road Trip UK

7 juny

Aquests dos dies restants Cadellet ha estat fent un mini Road Trip amb un total de 500 milles conduïnt per l’esquerra. De London cap a Stonehenge. Però va agafar un cabreig monumental al trobar-se retencions (un tram de 5min amb una hora) i trobar-se Stonehenge plagat de gent. O sigui que mitja volta i va veure Stonehenge des de l’exterior.

Amb el cabreig ja no va voler-se fer més Cadeselfies… No obstant això, després va visitar les pedres d’Avebury, el White Horse Hill i va fer nit a Milton Keynes. L’endemà una visita per la zona (molt maca per cert).

And that’s all…

image

2 Replies to “Mini Road Trip UK

  1. Nosaltres vam anar fa anys i, efectivament, sol haver-hi retencions a la carretera ja passa de 2+2 a carretera de doble sentit, no sé si en aquest temps han desdoblat més. Però no tant com has descrit tu. Vam anar des de Catalunya en cotxe.

    • Hola Joan. Vàrem pagar la novatada! L’ideal pel que vaig veure era fer nit per la rodalia i sortir ben d’hora. Gràcies per seguir el blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *