Recomanació #CadelletViatger: WeSwap

8 juny

CadelletViatger està tip de pagar comissions pel canvi de divises quan se’n va de viatge. Per això ha trobat una bona solució que vol compartir amb vosaltres: WeSwap. Es tracta d’una tarjeta de credit de prepagament (MasterCard) que permet tenir diverses monedes alhora carregades.

Per exemple: La tarja WeSwap de CadelletViatger té GBP i JPY (lliures i yens) carregats alhora, de cara al viatge que farà a l’agost al Japó i el que ha fet a UK aquest Juny.

Es pot carregar el saldo aprofitant un moment de bonança del canvi de moneda, per exemple. Tot i que la comissió de WeSwap varia depenent de si es demana el canvi de divisa immediatament (1.4%), tres dies (1.3%) o set (1%). Com més dies, menys comissió. Tot i que aquesta comissió sempre serà inferior a la que carreguen els bancs. (Recordem que ING Direct, un dels suposats Low Cost, per la patilla s’enduu un 3% en canvi de divisa).

Només queda donar-te d’alta de WeSwap, que t’enviïn la MasterCard a casa i a viatjar! Te l’envien gratuïtament i no costa res el manteniment. Tant sols pagaràs la petita comissió dels canvis de divisa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *