Dia 2: Tsukiji Fish Market, Hamarikyu Garden, Imperial Palace Gardens, Shibuya Crossing, Hachiko, Akihabara

20 ag.

El segon dia a Tokyo el Cadellet Viatger ha caminat 20km i està molt esgotat, però ha pogut visitar molts de llocs interssants.

Ha matinat com un dia laborable (i plovent!!) per anar al Tsukiji Fish Market. Una boqueria a l’engròs, amb uns peixos i mariscos gegants i una circulació de pescadors i mercaders que fa por. Tot i això, Cadellet ha pogut fer-se alguna foto amb unes “petxines gegants” (segons ell).

image

Després de tant peix el Cadellet ha anat a passejar pel Hamsrikyu Garden. Un parc immens i amb una sala de tè a dintre. No ha pogut resistir-se a fer una sessió de tè…

image

Ja al migdia ha anat a veure la Tokyo Tower però com que plovia s’ha queda refugiat a la motxilla…
Després s’ha passejat pels Imperial Palace Gardens:

image

Per últim, Cadellet ha anat al “meollo” de gent dirigint-se directament a Shibuya Crossing. Just a darrera, ha visitat al pobre Hachiko i finalment ha voltat pel barri “electrònic” Akihabara, on les llums de colors l’han deixat enlluernat.

image

Ja posats a fer el friki, i estant al país dels frikis, a Cadellet li ha vingut de gust fer-se un Video Travelling tot creuant pel famós pas de Shibuya. Molta gent però sense kaos… Això és un país civilitzat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *