Dia 2: Tsukiji Fish Market, Hamarikyu Garden, Imperial Palace Gardens, Shibuya Crossing, Hachiko, Akihabara

20 ag.

El segon dia a Tokyo el Cadellet Viatger ha caminat 20km i està molt esgotat, però ha pogut visitar molts de llocs interssants.

Ha matinat com un dia laborable (i plovent!!) per anar al Tsukiji Fish Market. Una boqueria a l’engròs, amb uns peixos i mariscos gegants i una circulació de pescadors i mercaders que fa por. Tot i això, Cadellet ha pogut fer-se alguna foto amb unes “petxines gegants” (segons ell).

image

Després de tant peix el Cadellet ha anat a passejar pel Hamsrikyu Garden. Un parc immens i amb una sala de tè a dintre. No ha pogut resistir-se a fer una sessió de tè…

image

Ja al migdia ha anat a veure la Tokyo Tower però com que plovia s’ha queda refugiat a la motxilla…
Després s’ha passejat pels Imperial Palace Gardens:

image

Per últim, Cadellet ha anat al “meollo” de gent dirigint-se directament a Shibuya Crossing. Just a darrera, ha visitat al pobre Hachiko i finalment ha voltat pel barri “electrònic” Akihabara, on les llums de colors l’han deixat enlluernat.

image

Ja posats a fer el friki, i estant al país dels frikis, a Cadellet li ha vingut de gust fer-se un Video Travelling tot creuant pel famós pas de Shibuya. Molta gent però sense kaos… Això és un país civilitzat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.