Dia 4: Kamakura

22 ag.

Avui el petit Cadellet s’ha desplaçat a 50km al sud de Tokyo, a Kamakura.

Ha anat amb el JR (Japan Rail) en un tren de “rodalies” totalment envejable al nostre sistema. Cadellet esperava el tren de les 7.56 del matí, i màgicament a les 7.56 ja estava dintre del tren i arrancant.. També li ha sobtat que al tren sempre van com a mínim dos persones més a banda del maquinista, controlant que la gent pugi i baixi en els temps adequats i no quedi res a mitges…. 

image

A Kamakura la idea era visitar Temples (per variar) però a diferència d’ahir (Nikkō), feia molt bon dia, sol, i un nivell tolerable de turistes sobretot les primeres hores. També li ha agradat molt a Cade el fet de tenir bones vistes del mar. De fet a la pràctica és el mateix mar que ara fa un any també va visitar.

image

Cade ha destacat el Buda Amida (de bronze, fins i tot ha entrat a dintre) (foto de dalt) i el Buda del temple Jōchi-ji. Val a dir que ha estat a molts més budes però està prohibit fer-ne fotos (tot i haver pagat 600¥…).

image

Després de patejar-se tot Kamakura en la ruta templària cap a Kitakamakura, Cade ha vist un bon lloc per dinar (Kamakura Tetora).

image

Finalment ha agafat el tren i cap a Tokyo de nou. Ha volgut passejar-se per l’estació central de Tokyo, i altre cop es nota el canvi respecte Barcelona Sants (estació fosca, bruta, sense serveis, calor, pudor…). Aquesta estació té un petit centre comercial a l’interior amb petites tendes (moltes de menjar) molt ben decorades que a Cadellet li ha agradat molt. Sort té de no ser usuari habitual de la Renfe….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *