Dia 5: Tokyo

23 ag.

El cinquè dia al Japó i el darrer a Tokyo 🙁 Cadellet ha aprofitat per veure dos parcs, algun temple més i passejar-se en general per acomiadar Tokyo.

No són freqüents els parcs a Tokyo, tal com estem acostumats a London on n’hi ha molts i de molt grans. El Cade avui s’ha passejat pel Yoyogi park i pel Shinjuku Gyoen National Garden (Aquest darrer de pagament..).

image

Entre parc i parc el Cade ha passat per la zona Takeshita Dori, on molts japonesos surten a voltar el diumenge com si el món s’acabés. (i avui era diumenge). Cade ha aprofitat per entrar en un lloc a menjar (Koi Taco) on els clients poden guixar les parets en rotulador. Ell ha aprofitat per signar amb la seva caricatura…

Després per Omotesando (un carrer comercial) ha volgut fer-se un selfie amb un soldat d’Star Wars (una tenda de joguines).

image

Ja al segon parc (el de pagament), Cade ha tingut un encontre amb uns peixos gegants… Són els que van nedant per l’estany.  Aquest parc té temàtiques diferents, com ara Japó i UK (típic parc d’UK amb molta gespa i gent estirada).

image

Finalment, Cade ha près un gelat a l’estació de Shinjuku (com comentava ell mateix ahir, les estacions tenen molts serveis i Shinjuku mateix compta amb un edifici de 7 plantes comercials  i restaurants.

Aquest era un gelat de gel, amb gust de maduixa i caracteritzat una mica peculiar…

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.