Dia 6: Kawaguchico (Sota Mt Fuji)

24 ag.

Avui el Cadellet està disposat a veure el Mont Fuji, la montanya més alta de Japó (similar al Teide en alçada). Però sent estiu, té molts números de no veure’l pels núvols, boires o tempestes….

Ha començat ben d’hora abandonant Tokyo amb el tren JR. Després a Otzuki ha canviat de tren i ha agafat una línia que va cap a Kawaguchico, un dels pobles més propers al Fuji. Els trens de la Fujikyu Railway són curts, bastant antics però ben mantinguts i mantenen l’encant. Com el tren de La Pobla, però ben portat.

image

A Kawaguchico hi ha dos llacs, i una de les activitats típiques de la zona és voltar pel llac i veure el Fuji. Cadellet ha fet la primera part. La segona (veure el Fuji) no ha pogut ser per culpa dels núvols.

A la segona foto els núvols s’han desfet una mica i, per fi, Cadellet ha pogut veure el Mt Fuji!

image

Ara sí!

image

Ja a la tarda, Cade ha agafat el tren per anar a un poble del costat (allà els “poblets” són ciutats…) a veure una Pagoda bastant famosa perquè té cinc pisos i vistes al Fuji. Cadellet ha aprofitat per veure una panoramica de Shimoyoshida, que teòricament té el Fuji de fons però amb els núvols la foto perd tota la gràcia…

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *