Cade Bonus

El Cadellet Viatger després de realitzar diversos viatges ha agafat bastanta experiència i us pot recomanar algun servei molt útil per al viatger:

AIRBNB: Cases i habitacions particulars per tot el món

Amb AirBNB disposes d’allotjament compartit arreu del món. Des de cases senceres, habitacions, apartaments, bungalows, fins i tot caravanes… Aquest és el nostre perfil. Moltes vegades vé de gust el caliu d’una casa que no pas un hotel/hostal, a banda que l’experiència de conèixer als propietaris de la casa s’ho val!

 

WeSwap: Tarja de dèbit prepagament Multidivisa

Perquè anar pel món utilitzant la teva tarja de crèdit? Amb WeSwap obtens una tarjeta de dèbit Mastercard gratuïta. El bo del cas és que és de prepagament (pots recarregar-la amb la teva pròpia tarja o transferència). Un cop has carregat diners al compte de WeSwap pots escollir quina divisa vols. Els avantatges són:

La comissió de conversió és molt baixa (~1% depenent del temps de conversió que escullis: Màxim una setmana).

Zero comissions a l’estranger, ja que pagaràs amb la divisa del propi país.

Fiabilitat: Al ser prepagament, en cas de robatori, el lladre només obtindrà el que tinguis carregat com a màxim. No cal pensar en el merder que suposa perdre/que et robin la teva pròpia tarja de crèdit… amb accés als teus comptes, denúncia, etc…